Home > Error Code > Ge Error Code F156

Ge Error Code F156

Contents

My microwave works but does something unusual. Click "Add" to insert your video. Thank-you. To post questions, help other DIYers and reduce advertising (like the one on your left), join our DIY community. http://meditationpc.com/error-code/ge-error-code-hrs.php

Thank you. Reply With Quote September 10th, 2014,10:35 AM #4 rickgburton View Profile View Forum Posts Appliance Tech - Moderator Join Date Jul 2006 Location Murray, Utah 84107, United States Posts 24,719 Sorry, Ask Your Own Appliance Question Customer: replied6 years ago. Have a manual for GE Monogram ZEU30R Electric Cooktop?

Ge Cooktop Error Code F156

Category:Appliance Share this conversation Expert: Appliance Tech Larry replied7 years ago. Reply With Quote September 11th, 2014,12:16 PM #5 John King View Profile View Forum Posts Premium Member Join Date Apr 2013 Location Bristol, CT Posts 10 Hey Rick, So I am NOTE: As I am not there this is based on your observations and information that i get from you. The Model is PP950BOM1BB Expert: william replied6 years ago.

Attached Thumbnails OWNER RICK'S APPLIANCE REPAIR APPLIANCE TECHNICIAN FOR 31 YEARS REFRIGERATION SPECIALIST ONLINE SERV TECH: ApplianceBlog.com CERTIFIED TYPE 1; TYPE 2.....REFRIGERATION SERVICE E.S. Related ModelsGeneral ElectricPP980BM1BBElectric rangeGeneral ElectricPP980SM1SSElectric rangeGeneral ElectricPP980WM1WWElectric rangeGeneral ElectricPP989DN1BBELECTRIC COOKTOPGeneral ElectricPP989DN2BBELECTRIC COOKTOPGeneral ElectricPP989SN1SSELECTRIC COOKTOPGeneral ElectricPP989TN1WWELECTRIC COOKTOPGeneral ElectricPP989TN2WWELECTRIC COOKTOPGeneral ElectricPR230K1Electric rangeGeneral ElectricPR437K1Electric rangeGeneral ElectricPR437M1WGElectric rangeGeneral ElectricPR530BV1BBElectric rangeGeneral ElectricPR530BV2BBElectric rangeGeneral ElectricPR530WV1WWElectric rangeGeneral ElectricPR530WV2WWElectric Can someone define what the fault code means, or where I might find the references to the fault codes? Monogram ZEU30R Electric Cooktop...

PDF Manual . william and other Appliance Specialists are ready to help you Ask your own question now Share this conversation Related Appliance Questions Question Date Submitted I have a jenn air double wall Sponsored Links 08-11-08,06:22 PM #2 ecman51 Banned. Please see our Terms of Service for more information. © 2016 ExpertHelp LLC.

note: rr is right rear, lf is left front and so on. Reply With Quote September 10th, 2014,07:40 AM #2 rickgburton View Profile View Forum Posts Appliance Tech - Moderator Join Date Jul 2006 Location Murray, Utah 84107, United States Posts 24,719 "F153" Wipe down the keypad with a clean, damp cloth if the keypad is not responding to touch controls or the error code "E c" appears. When an "F" and a number appear in the display and the cooktop beeps you have a function error code.

Ge Cooktop F156

Tip: The max point reward for answering a question is 15. Remove cookware from the surface, turn off the cooktop and wait 30 minutes before use if the error code "E o" appears on the display. Ge Cooktop Error Code F156 Please try the request again. Ask william Your Own Question william, Home Appliance Technician Category: Appliance Satisfied Customers: 3034 Experience: Major Home Appliance Technician Specialist Whirpool Certificate 13954826 Type Your Appliance Question Here...

I would perform a reset on your cooktop and you can do that by flipping the household circuit breaker off for ten minutes. http://meditationpc.com/error-code/ge-error-code-f7.php I am happy to assist you. How do you determine if the RTD sensor is open or if the Power Board is telling you the sensor is open? ET Saturday: 8 a.m.–7 p.m.

All information is provided "AS IS." Website operating problems contact . All rights reserved. You may NOT copy or distribute the content that appears on this site without written permission from Fixya Ltd. © 2005-2015, Fixya, Ltd. check over here Do I need to install an anti-tip bracket on my range?

If the problem persists, replace the power board. Ninety percent of the time replacing the unit/element will fix the problem. The time now is 09:01 PM.

To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

ET Contact Us Major Appliance Questions 1-800-626-2005 GE Appliances Answer Center Monday–Friday: 8 a.m.–10 p.m. I'm sorry your having trouble resolving the problem but dont worry, I will be providing some steps that will resolve this issue. Such contributors are not employees of ExpertHelp or any of its affiliates, and their advice should not be relied upon as a substitute for medical, legal, veterinary, tax, financial, or other The instructions for recalibrating the inductive sensors is on your tech sheet.

Can some one explain about this? So basically, if all the wires are tight and secure and show no visible signs of damage, you'll need to replace either the RF Element or the power board. the lift top and you have access to the elements. this content Check the heater, sensor and wire harness connections and make sure they are tight and secure.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest Share by Email × Question about GE Monogram ZEU30R Electric Cooktop 1 Answer My cooktop is showing f156 blinking About Us Our Community Our Blog Advertise With Us © Copyright 2015 OwnerIQ, Inc. If i reset the breaker that works for that day and the problem presents itself the next time. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

All Rights Reserved Terms Privacy × Sign In to ManualsOnline    Login with Facebook Forgot your password? This could mean a possible issue with your flex cable, right board, or left board. The model is either PP950 or PP980. Resolved Question: H e a GE Cooktop that keeps giving me errors F118 and F156.

May 03, 2014 | GE Monogram ZEU30R Electric Cooktop 2 Answers Prestige Induction Cooktop showing error "P-" with a beep sound which comes alternately. I look forward to the responses...... Try this if this dont work this means that you have a control board issue and will need a tech to come and check it out.Touch the CONTROL LOCK pad toreset Any use of third-party trademarks, brand names, products and services is only referential and ExpertHelp LLC hereby disclaims any sponsorship, affiliation or endorsement of or by any such third-party.

Why and what to do. 11/23/2016 11/23/2016 md20/20 Our Dacor oven is very slow to heat, and, sometimes, it 11/23/2016 11/23/2016 md20/20 My bosch dishwasher door seems to not be 100% Agent Is Typing... Receiving Fault Code 156, and the left front inner burner is not heating. All the lights on the control 11/23/2016 11/23/2016 centralappliance1 X Ask an Appliance Technician Get a Professional Answer. 100% Satisfaction Guaranteed. 3 Appliance Technicians are Online Now Type Your Appliance Question

View All Oven and Range FAQs Microwave FAQs Microwave FAQs My microwave runs but doesn't heat. Suspect it's just the burner element failure, but would like to see what diagnositics are available.